Strojobravar Draenovi logo
DOBRODOŠLI!
POVIJEST TVRTKE
Povijest tvrtke

Naša obitelj bavi se obrtom još od 1926.g. a započeo je Ivan Draženović, nastavio Juraj, a sadašnji vlasnik Darko, također ima nasljednika.

Od davne 1926.g. kada se sve radilo ručno, a strojevi sastavljali i popravljali na razne inovativne i domišljate načine, danas smo obrt opremljen suvremenim strojevima.
Danas STROJOBRAVARSKI OBRT DARKO DRAŽENOVIĆ, Karlovac, zapošljava 13 djelatnika (ing.strojarstva,visoko kvalificirani i sa srednjom stručnom spremom).

Naš obrt poznati je i cijenjeni proizvođač rezervnih dijelova za razne grane industrije: proizvođače PVC stolarije, drvne, prehrambene, tekstilne, ciglana, kamenoloma, te održavanje strojeva u navedenim industrijama, jer širokim znanjem stečenim kroz desetljeća, vrhunski obučenim djelatnicima i kompletnim strojnim parkom za sve faze obrade metala, prilagodljivi smo raznim zahtjevima naših kupaca.


Opremljeni smo suvremenim CNC glodalicama i tokarilicama, tokarskim strojevima, brusilicama, .... a kvaliteti također pridonosi izbor alata za obradu poznatih svjetskih proizvođača.
Naš proizvodni program je širok i raznovrstan npr:razni zupčanici, lančanici, dijelovi za trafo-stanice i uređaje, (svornjaci, prirubnice,poluge, spojke, kučišta, reduktori, vodilice, osovine), popravak strojeva, (valjci, osovine, vretena, raznih transport.traka,) izrada dijelova za okove za stolariju, izrada pužnih kola i pužnih vijaka.......a naše proizvode i usluge koriste renomirani domaći proizvođači.


Konstantnim investiranjem u proizvodnju i obuku djelatnika, nastojimo što više osuvremeniti i poboljšati kvalitetu izrade, produktivnost, konkurentnost proizvoda i usluga.

Od svog osnivanja po do danas uspješno i korektno poslujemo i napredujemo, te smo stekli dobar ugled kod cijenjenih kupaca i dobavljača.